Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten el festival Sororitat que es farà els dies 29, 30 i 31 d’agost

32631

Aquest dijous s’ha presentat a l’Ajuntament d’Algaida el Festival Sororitat, organitzat per Grup Esspiral amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i l’Ajuntament d’Algaida.

A la presentació hi han assistit la batlessa d’Algaida; Maria Antònia Mulet, el batle pedani de Pina i Randa; Jaume Lliteres, la regidora d’Igualtat; Margalida Puigserver, el regidor de festes; Llorenç Gil, i la presidenta i coordinadora de projectes de Grup Esspiral; Xesca Munar.

El Festival se celebrarà a Algaida, Pina i Randa els dies 29, 30 i 31 d’agost. A Algaida, dia 29, hi actuaran Miquela Lladó i Ivette Nadal. A Pina, dia 30, les actuacions seran a càrrec de Marga Rotger (juntament amb la seva banda) i La Otra, juntament amb el percussionista Pablo Levin, de Madrid. Finalment, a Randa, dia 31, serà el torn de Victòria Lerma i Ana Martí.

Segons han explicat els impulsors, «El Festival Sororitat neix de la necessitat de crear un espai feminista de música a Mallorca, amb l’objectiu de donar una visibilitat clara a les dones artistes».

El terme sororitat es refereix al lligam estret que s’estableix entre dones, basat en la solidaritat, el respecte, l’afecte, i les experiències compartides i interessos. D’aquesta manera, totes les participants del Festival són cantautores o grups on la dona és la referent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.