Setmanari d'informació local - 138 anys

El canvi de llengua al Cinema a la Fresca va ser a causa de «problemes tècnics»

32301

Segons fonts de l'Ajuntament de Palma, aquest dimarts 6 d'agost, abans de la projecció de la pel·lícula 'Loving Vincent' l'empresa encarregada de la reproducció del cicle del Cinema a la Fresca, va detectar problemes tècnics que impossibilitaven la reproducció d'aquest film en català.

«Davant l'impediment de poder reproduir la pel·lícula 'Loving Vincent' en la seva versió en català, l'empresa encarregada de la reproducció del Cinema a la Fresca va decidir projectar-la en castellà abans de no oferir programació del Cinema a la Fresca» expliquen.

Aquesta decisió no va ser comunicada al públic, fet pel qual des de l'Ajuntament «s'ha demanat a l'empresa que davant possibles problemes tècnics, aquests es comuniquin als espectadors».

La regidoria de Cultura i Benestar Social, «lamenta que la projecció de la pel·lícula 'Loving Vincent', del 6 d'agost no es pogués realitzar en català tal i com estava previst».

«L'Ajuntament reafirma el seu compromís en la projecció de pel·lícules en català, i lamenta que l'oferta de pel·lícules doblades al català no sigui major per poder oferir una programació en català més ample», afirmen des de la institució municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.