Setmanari d'informació local - 138 anys

ASM: «No compartim les accions vandàliques d'Arran que no aporten cap solució i generen antipatia contra l'independentisme»

32277

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha emès aquest dimarts un comunicat de condemna de l'acció d'Arran contra la massificació turística. «Des de l'ASM apostam per un turisme de major qualitat i no massificat i per una major repercussió dels beneficis econòmics en el benestar de la població, però no comparteix de cap manera les accions vandàliques, que no aporten cap solució i generen antipatia contra l'independentisme».

A més, han explicat que «és Madrid qui ens impedeix governar l'aeroport i decidir la quantitat i qualitat dels visitants que vénen a Mallorca, i és Madrid qui ens espolia via hisenda, ens roba 3.500 milions cada any, el 48 % dels nostres imposts, i ens impedeix diversificar el model productiu i invertir en habitatge social».

Per tot plegat des de l'ASM opinen que «allà on s'han de fer les accions de protesta, no cal dir que absolutament pacífiques, és davant les delegacions d'hisenda i del Govern espanyol, autèntics culpables i braços executors de l'espoli fiscal i la manca de sobirania política a què estam sotmesos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.