Setmanari d'informació local - 138 anys

Jorge Campos i dos amics seus haurien cobrat sous camuflats en forma d'assessories simulades

Continúa l'escàndol sobre el finançament de Vox a les Balears

32271

Les donacions de particulars per a finançar la campanya electoral de Vox a les Illes Balears haurien acabat a les butxaques de Jorge Campos i dos amics seus, membres més del partit d'extrema dreta, segons les acusacions dels seus companys de partit.

Sí aquests càlculs són certs, Campos i altres tres, haurien cobrat sous camuflats en forma d'assessories simulades.
El cap de llista al Parlament i president d'Actua Balears, Jorge Campos, hauria cobrat, idò, durant mesos, una minuta de 2.350 euros al mes (IVA inclòs) en concepte 'd'assessoria legal'.

El secretari general, Sergio Rodríguez Farré, també hauria facturat, durant mesos, 2.000 euros al mes per prestar suposats serveis d'assessorament legal al partit, tot i que és llicenciat en Geografia i Història i gestiona una administració de Loteria.

Finalment, Sandra Barceló, que no té estudis universitaris, cobrava fins fa poc, 2.000 euros al mes per donar serveis d'assessoria financera al partit.

Aquests pagaments s'han prolongat durant diversos mesos, almenys fins a les eleccions municipals i autonòmiques del passat 26 de maig.

El president d'Actua-Vox, en compareixença davant els mitjans, no ha sabut aclarir per què aquests pagaments s'han camuflat en concepte d'un 'assessorament legal i financer' que no prestaven els citats membres de la direcció. Campos ha recalcat que la tresorera, Nuria Díez (qui va dimitir del càrrec el mes de juny passat per desacords amb la direcció), «també cobrava perquè contractam a la gestoria de la seva família per dur la comptabilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.