Setmanari d'informació local - 138 anys

Mateu Malondra serà el nou director de l'Institut d'Estudis Baleàrics

31923
Jaime Reina®

La Conselleria de Presidència i Cultura de Pilar Costa perfila durant aquestes setmanes el nou organigrama d'aquesta àrea del Govern.

Com ha avançat el diari Ultima Hora, després de conèixer que l'actriu Catalina Solivellas serà la nova delegada de Cultura, fonts properes a la institució han confirmat que el compositor Mateu Malondra serà el nou director de l'Institut d'Estudis Baleàrics. Així, Malondra succeirà en aquest càrrec Francesc M. Rotger.

Mateu Malondra, nascut el 1977 a Palma, presenta un extens currículum. Com a compositor la seva obra es focalitza en la formalització de processos musicals i sonors. La multiplicitat, la fragmentació modular, la superposició d’estratègies compositives diferenciades i la concatenació d’elements musicals són els trets més característics del seu treball. És introduït al món de la composició per David Padrós i Christian de Jong. BAMus i MMus en composició amb Robert HP Platz al Conservatori de Maastricht. BAMus en Guitarra Clàssica amb Enno Voorhorst al Real Conservatori de La Haia. Estudis d'electroacústica al Centre Henri Pousseur-Liege amb Patrick Delges i Jean-Marc Sullon. Classes magistrals amb Daniel D’Adamo, Richard Barrett, Brian Ferneyhough, Beat Furrer i Wolfgang Rihm. Actualment està treballant en la seva tesi doctoral “Polyphonic Structures: Modular-models and modular forms” a Kingston University-Londres sota la tutela de Paul Archbold i Oded Ben-Tal, segons explica a la seva web.

A més, durant aquest temps ha aconseguit diversos guardons: Finalista de l’Arditti Quartet Internacional call for new works 2010 i 2012, Finalista del concurs ICP 2010, Music Village Internacional call for new works 2011, Primer premi de GTM-Conservatoria Symfonieorkest 2010, Donaueschingen Musiktage-Next Generation Internacional call for new works 2011, Finalista al 3rd Franco Donatoni Internacional Meeting for Young Composers 2012, Concurs PluralEnsemble 2012, Ecce and Riot Ensemble Internacional call for new works 2013 entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.