Setmanari d'informació local - 138 anys

Marratxí habilita 20 parcel·les d'hort urbà de 'parades en crestall'

31787

L'Ajuntament de Marratxí ha obert aquest dijous el termini per a tramitar les sol·licituds per a la gestió de les 20 parcel·les d'hort urbà de 'parades en crestall' del municipi, situades en el Camí Cabana, que es destinaran a agricultura ecològica.

Segons ha informat l'Ajuntament, el termini per a presentar les sol·licituds és de 15 dies a partir de la publicació de la convocatòria en la web i en el tauler d'anuncis i es dirigeix tant a persones com a famílies o associacions.

En aquest sentit, de les 20 parcel·les habilitades, una d'elles estarà reservada per a serveis socials i quatre estaran a la disposició d'associacions o entitats, mentre que les altres 15 s'adjudicaran a particulars. És requisit indispensable per a poder optar a una parcel·la estar empadronat a Marratxí.

Els horts es conrearan amb el mètode Gaspar Caballero de Segòvia de 'parades en crestall', per la qual cosa l'Ajuntament durà a terme sessions formatives sobre aquesta tècnica i també supervisarà les tasques.

Així mateix, el consistori costejarà les despeses d'aigua, de formació i de seguiment i control a més d'aportar a cada adjudicatari un equip bàsic d'eines i una dotació de planters d'acord amb l'estació de l'any que correspongui. Les 'parades en crestall' de sa Cabana són un projecte pilot que podria implantar-se també en altres punts del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.