Setmanari d'informació local - 138 anys

Usuaris de tren lamenten la «mala notícia» referent a la reducció de les freqüències

31619
L'Associació d'Usuaris del Tren ha lamentat la «mala notícia referent a la publicació de les noves freqüències dels SFM». «L'excusa de manco usuaris per finalització del curs escolar i temporada de vacances no s'ajusta a la situació de necessitat de transport públic, ni a la saturació dels combois a hores puntes», han assenyalat.
Des de l'Associació han denunciat la «manca de polítiques protransport públic amb la reducció de freqüències i els perjudicis que ocasionen a una gran quantitat de treballadors i usuaris». En aquest sentit, han explicat que d'una banda, «s'han d'ubicar les persones de les freqüències que eliminen, com els trens exprés o els de Marratxí». D'altre, apunten que, en aquesta època utilitzen el transport ferroviari «altres col·lectius, treballadors de temporada, turistes o jovent que augmenta les necessitats de mobilitat per vacances».
«Això suposa més gent als combois, la mateixa saturació, altes temperatures amb aires condicionats que a vegades no donen aire a bastament en hores puntes», han lamentat. Per tot això, han sol·licitat que es plantegi «de bell nou la reducció d'horaris en hores puntes i es treballi per unes polítiques en favor de la suficiència del transport públic en una illa tan saturada i una temporada on augmenta la necessitat de servei públic de transport».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.