Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO denuncia altes temperatures a l'interior de l'Hospital Psiquiàtric

31609

El sindicat CCOO ha manifestat aquest dimarts que els empleats de l'Hospital Psiquiàtric pateixen «falta de confort tèrmic» per altes temperatures en el seu lloc de treball.

Segons ha informat el sindicat en un comunicat, la falta de manteniment, els equips obsolets d'aire condicionat i la «falta de previsió» del Servei de Salut davant les elevades temperatures habituals a l'estiu, originen que es repeteixin aquestes situacions cada temporada estival.

Superada la temperatura òptima que la legislació en matèria de seguretat i salut laboral estipula - entre 18 a 24 graus - CCOO ha denunciat davant la Gerència de l'Hospital Universitari Són Espases, les elevades temperatures que durant aquests dies pateixen els treballadors de l'Hospital Psiquiàtric de Palma, que arriben als 30 graus a les 10.00 hores del matí, dins dels edificis del recinte.

CCOO ha denunciat reiteradament, tant l'estat de les instal·lacions com de la infraestructura dels edificis del recinte de l'hospital Psiquiàtric des de fa anys, sense que s'hagi realitzat les millores a les quals es va comprometre en el seu moment el Gerent del centre, segons el sindicat.

D'altra banda, a l'Hospital Són Llàtzer, els canvis extrems de temperatura també han originat les queixes dels treballadors que depenen de la unitat: passen del fred extrem a la calor inaguantable.

CCOO exigeix que «es realitzi la inversió necessària perquè tots els centres de treball del Servei de Salut tenguin les condicions adequades de treball».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.