Setmanari d'informació local - 138 anys

Vicent Marí (PP), investit president del Consell d'Eivissa

31517
Vicent Marí es va convertir en el nou president del Consell d'Eivissa. | Twitter-PPBalears

El candidat del PP d'Eivissa, Vicent Marí, ha estat investit com a nou president del Consell Insular després d'aconseguir 7 vots a favor i 6 en contra. Marí ha aconseguit la presidència després del pacte subscrit amb la formació Ciutadans.

Després de la seva proclamació, ha declarat que és hora d'"afrontar els problemes i trobar solucions".

Prèviament, en la presentació del seu programa polític, Marí ha detallat alguns dels seus compromisos, com acabar amb el problema "més important" d'Eivissa, que és la falta d'habitatge.

Així, ha anunciat que per a aconseguir-ho usaran la política territorial, reforçant les inspeccions de lloguers turístics il·legals i posant fre a l'especulació de preus que han convertit en un "privilegi inassolible tenir una casa on viure".

El 'popular' també ha avançat que crearan una oficina contra l'intrusisme que lluiti contra qualsevol activitat no reglada i s'ha compromès a construir durant aquesta legislatura habitatges protegits en règim de lloguer. Des de l'Administració, ha dit, han de donar les garanties i passos perquè els pisos que ara es lloguen de manera "incontrolada" tornin al mercat residencial.

El president també ha avançat les seves intencions de crear un Pla d'impuls de les zones turístiques, invertint en la millora i adequació dels entorns estacionals.

Així mateix, obriran la porta a la col·laboració públic-privada per a la construcció de la segona fase del Palau de Congressos d'Eivissa i reclamaran al Govern que s'impliqui en el projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.