Setmanari d'informació local - 138 anys

Els presos polítics arriben aquest dimecres a presons catalanes

31295

Els presos polítics catalans tornen a presons catalanes una vegada acabada la vista oral del judici al tribunal Suprem espanyol.

Un autobús de la Guardia Civil ha traslladat Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Sànchez, Quim Forn i Jordi Cuixart des del centre penitenciari de Soto del Real cap a la presó de Valdemoro.

La previsió és que dimarts surtin d'aquest centre cap a la presó de Zuera, a Saragossa, on passaran la nit de dimarts a dimecres. Des de Zuera ja viatjaran cap a Catalunya. Després de passar per Brians 2, on se'n faran càrrec els Serveis Penitenciaris de la Generalitat, tots set aniran a la presó de Lledoners, on ja varen estar durant mig any entre el juliol de l'any passat i el febrer, fins que varen ser traslladats a Madrid pel judici del procés.

Forcadell i Bassa, trasllat directe dimecres

Aquest trasllat per etapes només afecta els presos que han passat els darrers quatre mesos a Soto del Real, és a dir, els homes.

Es preveu que Carme Forcadell i Dolors Bassa surtin dimecres mateix d'Alcalá-Meco directes cap a Catalunya, sense fer nit a Saragossa. Una vegada a Catalunya, després de passar per Brians 2, totes dues aniran als centres penitenciaris on eren abans del judici: Bassa al Puig de les Basses, i Forcadell, a Mas d'Enric.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.