Setmanari d'informació local - 138 anys

Gairebé mil tastadors participen de la sisena edició de la 'Nit de Vins' a Son Servera

31263
Son Servera ha celebrat la seva sisena 'Nit de Vins'. | Ajuntament de Son Servera

L’Associació serverina Fogoneu 15 amb la col·laboració de l'Ajuntament ha tornat a omplir aquest cap de setmana l’Església Nova de veïnats i veïnades disposats a tastar el millor de les collites dels deu cellers que formen part de l'Associació Petits Cellers de Mallorca. Enguany, tal com ha explicat l’Ajuntament, han acudit a la cita anual de Son Servera amb el vi.

Així, Bodegas Àngel, Son Vives, 7103 Petit Celler, Celler Jaume de Puntiró, Son Juliana, Blanca Terra, Karretània, Mortitx, Vinyes i Vins Ca sa Padrina i Galmés i Ribot Vins han donat als visitants l’oportunitat de descobrir els excel·lents vins que es fan als petits cellers de la nostra illa, demostrant una vegada més la qualitat del producte local i de proximitat.

Amb bon vi, tapes a voler i la música d’Andreu Galmés i Franco Bombelli Jazz Band, tots els assistents han pogut gaudir d’una nit diferent en un marc incomparable. Un acte amb el qual, tant l'associació Fogoneu 15 com l’Ajuntament, preparen amb l'objectiu de promocionar i donar a conèixer el producte de casa.

Aquest any, a més, el cartell de la festa ha estat dissenyat per l’artista internacional Amparo Sard, que dona un valor afegit més a una de les principals atraccions del programa de festes de Sant Joan a Son Servera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.