Setmanari d'informació local - 138 anys

#Residuzero: Per una nit de Sant Joan més neta

31259
L'objectiu és reduir els residus a les platges durant la revetlla. | dbalears

Les organitzacions Es Racó de ses Idees i Save the Med Foundation han organitzat aquest diumenge 23 de juny a la platja d'Es Portitxol la 'Nit de Sant Joan #residuzero', una iniciativa per a conscienciar sobre l'eliminació de residus a les platges durant aquesta tradicional festa.

Es tracta de la quarta edició de la iniciativa i, segons han assenyalat les entitats, en edicions anteriors s'han aconseguit reduir 18 tones de plàstics d'un sol ús a les platges de Ciutat.

La iniciativa convida a acudir a la platja amb gots, coberts i recipients propis a més de cistelles o bosses reutilitzables per a evitar les bosses de plàstic o les begudes envasades en plàstic. L'objectiu és deixar la platja neta en acabar la nit.

Tallers i activitats

Segons han avançat les entitats organitzadores, diversos voluntaris fan possible l'organització de l'esdeveniment, que preveu el lliurament de gots i cendrers reutilitzables, tallers de 'upcycling', mandalas, 'chikung' i estiraments a la platja així com sortejos de sopars i articles reutilitzables.

Els organitzadors han animat a dur a terme aquesta acció a totes les platges de Mallorca amb la finalitat de conscienciar a la població que «és possible gaudir sense generar residus». Tota la informació relativa a la iniciativa es troba en la pàgina web www.nitdesantjoanresiduzero.org

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.