Setmanari d'informació local - 138 anys

La fòbia del PP als murals arriba a Selva: Rotger veta el mural 'Celebrem la diversitat'

31239

Aquest dijous ha esclatat la polèmica a Selva després que l'artista Joan Lacomba denunciàs el ‘veto’ del batle Joan Rotger (PP) a un mural sobre la diversitat que s'havia de pintar sobre un mur de la biblioteca municipal el dimecres horabaixa.

Segons una informació elaborada per Elena Ballesteros i publicada a Ultima Hora, Lacomba assegura que Rotger «va donar l'ordre de reduir l'espai per a el mural per la diversitat». Opina que el disseny (un arc de Sant Martí que incloïa frases com ‘Tots som iguals però diferents’) acabaria semblant «una miniatura» pel que va rebutjar col·laborar en el projecte i la resta dels presents es varen sumar a la seva protesta.

Segons l'artista, Joan Rotger «ja va intentar que llevassin un mural que els al·lots també havien pintat al Parc». Es pregunta: «farà com Simarro a Sóller i el llevarà ara que és batle?»

La versió de Joan Rotger es que l'espai que s'havia de dedicar al mural de la biblioteca «el varen decidir els tècnics (el de la biblioteca i l'educadora social)» i que ell no hi va intervenir.

Assegura a més que no va intentar llevar el mural que s'havia pintat al Parc sinó que «simplement vaig demanar si s'havien demanat informes per a fer-lo».
La creació del nou mural s'emmarca en el programa 'Celebrem la diversitat' organitzat des de la biblioteca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.