Setmanari d'informació local - 138 anys

S'acaben les entrades pel concert de la diada ‘Treu la Llengua’

31177

La diada ‘Treu la Llengua’, organitzada per Joves de Mallorca per la Llengua per celebrar el 25è aniversari de l’entitat, ha tengut una resposta molt positiva. Les entrades per assistir al concert s'havien exhaurit pràcticament aquest dimecres horabaixa, quan falten més de dues setmanes perquè es faci. No obstant això, des de l'entitat han explicat que hi haurà 50 entrades més, només disponibles el mateix dia de la celebració a la taquilla.

El 5 de juliol Maria de la Salut s’omplirà de reivindicació de la llengua i la cultura de Mallorca amb una jornada que començarà a les 17 h amb una gimcana a la piscina a càrrec de l'Esplai Es Rebrot (cal inscriure's en grups de 4 o de 6 persones al correu esrebrot@hotmail.com).Tot seguit es farà una ballada a la Plaça i després se soparà de pa amb oli i trempó.

En acabar de sopar, xeremiers, flabiolers i dimonis conduiran els assistents cap al poliesportiu del poble on començarà el concert a les 22.30 h.

Pel que fa al concert, des de Joves de Mallorca per la Llengua han anat revelant a poc a poc quins serien els grups que els acompanyarien enguany al ‘Treu la Llengua’. Enguany hi haurà: Xarxa, ZOO, Roba Estesa, Pirat's Sound Sistema i PD Burbaia Rissada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.