Setmanari d'informació local - 138 anys

Programa de l'Orgull 2019 a Palma

31149

El programa d'activitats amb motiu de l'Orgull 2019 comença el divendres 21 de juny, amb la projecció del documental 'Finestres obertes', centrat en figures pioneres de les reivindicacions LGTBI a l'Estat espanyol i, especialment, del paper de les lesbianes. També abans de la marxa de l'Orgull tendrà lloc un taller de pancartes i la projecció del documental 'En Femme'.

El dia amb més activitats serà el divendres 28 de juny, amb la celebració de la manifestació de l'Orgull, que arrencarà des del Museu d'És Baluard i traçarà un recorregut pel Passeig Mallorca, Jaume III, la plaça de les Tortugues, passeig del Born, la plaça de la Reina, el carrer Conqueridor, Palau Reial, per a finalitzar a la plaça de Cort. Precisament aquí és on tendrà lloc la revetlla de l'Orgull, amb diverses actuacions i amb el tradicional lliurament dels 'Premis Siurell i Dimoni Rosa'.

Després de la marxa de l'Orgull, les activitats programades inclouen el contacontes 'Cua de Sirena' (el 29 de juny) o l'estrena del musical 'Stonewall. Alliberament i Orgull' el diumenge 30, centrat en les revoltes de Stonewall de 1969. El mateix dia també tendrà lloc l'estrena de la pel·lícula documental 'Em dic Violeta', de David Fernández i Marc Parramon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.