Setmanari d'informació local - 138 anys

Nova residència d'estudiants a Barcelona

31117

Milers de joves somiadors arriben cada any a Barcelona disposats a estudiar a alguna de les excel·lents universitats que hi ha a la ciutat. Ple d'il·lusions i somnis busquen un lloc on poder viure mentre estudien a la ciutat i com tal, normalment escollen pisos compartits o residències d'estudiants.

Avui et volem parlar d'una nova residència d'estudiants a Barcelona que s'obrirà a l'inici del curs vinent, el setembre de 2019, la residència d'estudiants Garbí. Aquesta residència està situada a ple barri de Sants a la plaça dels països catalans, just al costat de l'estació de trens i d'autobusos de Sants.

La residència Garbí és de nova construcció pel que disposa de tota mena de serveis necessaris i comoditats perquè els estudiants només s'hagin de preocupar d'aconseguir els seus objectius acadèmics. Disposa de diferents preus i habitacions, des d'habitacions dobles compartides fins a habitacions individuals de diferents dimensions.

El disseny de la residència garbí és modern y juvenil. Les habitacions compten amb tot el mobiliari necessari: llit canapè, zona d'estudi, bany privat, calefacció, aire condicionat, etc. A més, totes les habitacions disposen d'una cuina-office amb nevera, un petit congelador, microones i aigüera, totalment independent de la cuina completa que disposen a la zona menjador compartit.

Si no ets gaire cuinetes pots escollir el pla amb pensió completa que ofereix la residència Garbí, així no perdràs temps en cuinar i podràs concentrar-te en els teus estudis. Tots els racons disposen de Wifi d'alta velocitat, indispensable per estudiar de manera efectiva al segle XXI.

El servei de neteja és també un dels serveis que ofereix la residència pel mateix preu. Gimnàs, sala d'oci, sales d'estudi, espais de coworking, etc. Un munt de serveis que van inclosos al preu que et faran sentir com si estiguessis a casa teva.

Residencia Garbí a Sants, lloc estratègic


Volem destacar també la ubicació de la residència Garbí, situada al cor de Sants, just al costat de les estacions de trens i autobusos la qual et permetrà arribar en un tres i no res a qualsevol lloc de Catalunya o inclús Espanya

Si estudies a la Facultat de Biblioteconomia de la UB, la Facultat d'Enginyera de la UPC o altres centres com la EAE Business School o Deusto Formación, la residència Garbí és un bon lloc on viure, ja que és molt a prop de tots aquests centres d'educació. A 10 minuts en transport públic tens la Facultat de Medicina o l'escola de Relacions públiques.

Per a completar una experiència universitària inoblidable, hauràs de descobrir tot el que ofereix Barcelona. Plaça Espanya està a només 10 minuts caminant i pots recórrer tota Barcelona utilitzant el metro que està a tan sols 2 minuts de la residència.

Quan arribi el bon temps a Barcelona podràs prendre el sol a la terrassa de la residència, a més de gaudir d'unes vistes impressionants de tota la ciutat. Si disposes de més temps, pots apropar-te a la platja, ja que és a prop de la residència Garbí.

Si vols anar a estudiar Barcelona i vols allotjar-te a una residència d'estudiants, la residència Garbí és una de les millors opcions de la ciutat. Encara no és oberta però ja pots veure els pisos pilots i sol·licitar la teva plaça per al curs vinent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.