Setmanari d'informació local - 138 anys

Absolen Nina Parrón de l'acusació d'injúries per «dir-li masclista a un masclista»

30999

«La nostra companya Nina Parrón va ser portada fins als tribunals per dir masclista a un masclista. Bones notícies, avui ha estat absolta. Enhorabona a Nina i a totes les dones per aquesta victòria», ha expressat Podem mitjançant Twitter.

Així han anunciat aquest dijous l'absolució de la directora general d'Igualtat del Consell de Mallorca, Nina Parrón, d'un delicte d'injúries i calúmnies per l'acusació del president de l'Asociación de Padres de Familia Separados, el militant d'extrema dreta Jorge Skibinsky.

«Encara hi ha persones que consideren que assassinar l'exparella cremant-la amb benzina és un crim passional i no un assassinat masclista. Denunciar tal despropòsit, que fereix profundament les famílies i les víctimes d'aquest tipus d'agressions, s'ha interpretat com a calúmnies i injúries i suposa el judici de la nostra companya Nina Parrón», lamenten des de Podem.

A més, el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, també ha fet una publicació on remarca que és una «victòria indubtable» per al feminisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.