Setmanari d'informació local - 138 anys

'Estels' de Pere Estelrich el llibre més venut a la Fira del Llibre

30875

La XXXVII Fira del Llibre de Palma ha conclòs aquest diumenge amb un bon balanç per part del Gremi de Llibreters de Mallorca que l'ha qualificat de «la millor dels darrers 4 anys», amb un augment de les vendes generalitzat i una gran afluència de públic al Passeig del Born.

Celebrada del 31 de maig a aquest diumenge, la fira ha comptat amb un centenar d'activitats des de les clàssiques presentacions i signatures a concerts, conta-contes i jocs per a nens, ha informat el gremi en un comunicat.

Entre les de major èxit han figurat les presentacions d''Estels' de Pere Estelrich, que ha estat el llibre més venut en català.

Els llibres més venuts en català han estat, a més del de Pere Estelrich, 'La cosina gran', de Laura Gost, de l'editorial Lleonard Muntaner i 'Estimada Formentera', de Feliu Renom, autoeditada per l'autor.

Pel que fa a la literatura infantil, els títols més venuts han estat «El secret del drac de na Coca», de Melicotó (Saïm Edicions), 'El monstre rosa', d'Olga de Dios (Estrella Polar).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.