Setmanari d'informació local - 138 anys

El refugi de Cabrera inicia nova etapa amb mesures per a garantir la sostenibilitat del Parc

30699

El refugi Rosa dels vents, situat a Cabrera, ha obert les portes aquest passat cap de setmana després de completar-se unes obres de remodelació, l'objectiu de la qual era «garantir la sostenibilitat del Parc Natural».

Segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, enguany les instal·lacions acolliran un màxim de dotze persones, la meitat que fins ara. La distribució de les estades s'ha modificat per a adaptar les instal·lacions a usos més propis d'un Parc Nacional. Així, passa de tenir 12 habitacions dobles amb bany a tenir-ne dues de quatre places i dues més dobles.

També es disposa d'un menjador-sala d'usos múltiples i d'un bany compartit exterior amb dutxes. Els usuaris podran gaudir d'estar en primera línia de mar i no en la segona com fins ara. El preu de la pernoctació també ha disminuït.

El refugi, a més, s'ha incorporat a la Xarxa de refugis de l'Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat). Situat al costat del Mollet des Pagès i sa Platgeta, el refugi està habilitat en les antigues instal·lacions del campament militar de Cabrera. L'accés és únicament a peu, a través d'una pista irregular, pedregosa i plana.

Els interessats poden reservar plaça, amb una antelació màxima de tres mesos a través d'Internet. Es recorda als usuaris que a causa de la política de reducció de residus del Parc Nacional cal portar menjar sense envasos de plàstic d'un sol ús.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.