Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort organitza aquest dimarts una xerrada sobre autoconsum energètic

30695

L'àrea d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l'Ajuntament de Palma organitza aquest dimarts una xerrada sobre autoconsum energètic que s'emmarca en l'Energy Day' de la ciutat, un acte que dóna visibilitat a activitats de promoció de transició energètica neta, segons ha informat el Consistori.

Sota el títol 'L'autoconsum fotovoltaic en el marc de la nova normativa reguladora', la regidora en funcions de l'àrea, Neus Truyol, informarà sobre els canvis normatius que faciliten l'autoconsum fotovoltaic a l'Estat espanyol, especialment en instal·lacions domèstiques de menys de 10 Kw, i posarà com a exemples l'autoconsum fotovoltaic a l'Ajuntament de Palma.

D'altra banda, el director general d'Energia i Canvi Climàtic de la conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, Ferran Rosa, tractarà les novetats de la normativa sobre l'autoconsum i la seva tramitació a Balears.

Altres qüestions a tractar en la jornada se centraran en els casos d'èxit d'autoconsum en l'Administració i en empreses privades, les oportunitats d'estalvi energètic o les experiències de ciutadans que han muntat el seu propi sistema d'autoconsum d'acord a la nova legislació. L'acte tendrà lloc aquest dimarts a la sala de conferències del centre Flassaders de les 16.30 hores a les 19.30 hores.

Energy days

Des de Cort han recordat que els 'Energy Days' són activitats i esdeveniments que promouen la transició d'energies netes que tenen lloc en el marc de l'EU Sustainable Energy Week. Així, qualsevol activitat que impliqui la ciutadania i agents energètics en la construcció de la Unió Energètica té cabuda en els Energy Days.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.