Setmanari d'informació local - 138 anys

Crida per Palma es compromet a tombar sa Feixina «sense excuses ni dilacions»

30447

La Crida per Palma ha realitzat aquest divendres una acció simbòlica per a demanar l'enderrocament immediat del monument de sa Feixina i ha criticat «la covardia del Pacte a l'hora de fer front a aquest enderrocament».

Segons ha informat Crida per Palma, l'acció ha consistit a empaperar el monòlit sota un lema que demana l'enderrocament d'aquest. En paraules de Laura Dorado, número dos de la formació: «El govern municipal d'Aina Calvo va cometre l'error de reinterpretar el monument, i ara el govern de Toni Noguera torna a cometre l'error de no derrocar-lo, és vergonyós i constata, com en molts altres temes, que la dreta fa el model i els altres el perpetuen».

«Tombar sa Feixina és una necessitat, una urgència, i el pacte de progrés que es va comprometre a fer-lo s'ha perdut en traves tècniques i burocràtiques, mostrant la seva manca d'iniciativa i coratge», ha lamentat. Així mateix, han denunciat que l'última notícia que es va tenir sobre aquest tema va ser que s'eliminava la partida pressupostària que contemplava la demolició del monument.

Aquest fet, segons la formació municipalista, demostra «un cop més als límits del govern de progrés i la necessitat d'una nova eina institucional que introdueixi noves formes de fer política, des de la valentia i la determinació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.