Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien la situació dels presos polítics i exiliats davant la presó de Palma

30413

Polítics de Mallorca s'han congregat aquest dijous a l'aparcament públic del Centre Penitenciari de Palma per criticar «la situació dels presos polítics i activistes catalans».

Així, la regidora de Podem a Palma, Aurora Jhardi, la regidora d'Alternativa a Artà, Aina Comas, la diputada de MÉS per Mallorca, Agustina Vilaret, i l'exportaveu de l'Assemblea de Docents, Guillem Barceló, han acompanyat al president d'Esquerra i candidat a les eleccions europees d'ERC-Ara Repúbliques, Mateu Matas 'Xurí'.

El candidat republicà ha dit que «aquest acte no és un acte de campanya sinó una denúncia de la situació que viu Oriol Junqueras i la resta de presos i exiliats». A més, ha agraït la «diversitat política i ideològica» dels representants que han donat suport a l'acte.

Per part seva, Comes ha dit que «estam aquí per a, des de la pluralitat de l'esquerra mallorquina, donar suport a la candidatura Ara Repúbliques».

Durant l'acte, un agent de la Guàrdia Civil ha comparegut i ha procedit a la identificació de del candidat d'ERC. Després d'això, Xurí ha dit que venien «a denunciar la repressió de l'Estat i l'Estat s'ha personat per a intimidar-nos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.