Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO i l'STEI s'indignen amb Biel Company

30391

Algunes afirmacions que va fer Biel Company en el debat amb Francina Armengol a IB3 han despertat indignació en els sindicats que acullen docents.

La Federació d'Ensenyament de CCOO ha acusat el líder del PP a Balears, Biel Company, de «desconèixer la realitat educativa de les Illes» o «usar-la com a eina política».

Segons ha informat CCOO en un comunicat, això «els torna a situar en la mateixa línia ideològica i d'acció executiva que en la passada legislatura, on varen fer retrocedir l'educació de les Illes més de 15 anys, i, per tant, també les xifres de fracàs i abandó».

En aquesta línia, des del sindicat acusen el PP de crear «un clima de tensió constant amb la comunitat educativa sense respectar els espais de diàleg, de consens i de negociació amb els sindicats».

«A les nostres Illes necessitem Governs i governants responsables, que entenguin que l'educació i l'atenció a les necessitats que expressa la comunitat educativa, són les claus del progrés. I que, especialment, els seus docents, són l'eina que ho fa possible», han manifestat.
De la seva banda, l'STEI ha explicat que «No podem passar per alt expressar el nostre rebuig més absolut a les recents declaracions del candidat Company en el 'Cara a cara' d’IB3 Televisió què acusava el professorat de rebre directrius polítiques per tal de maquillar les xifres del fracàs escolar».

«És una acusació intolerable, vergonyosa, sense cap tipus de proves i mancada de la més mínima responsabilitat que posa en dubte la bona tasca dels docents de les Illes Balears» afirma el sindicat, que afegeix: «consideram que ens mereixem uns governants que confiïn en el seu professorat, apostin per una educació de qualitat, fomentin la cohesió social i la convivència i prestigiïn la funció docent.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.