Setmanari d'informació local - 138 anys

Illes per un Pacte lamenta que acabi la legislatura «sense un mínim acord polític» sobre les propostes educatives

30239

La plataforma Illes per un Pacte Educatiu ha lamentat aquest divendres que la legislatura acabi «sense un mínim acord polític» sobre les seves propostes per al sistema educatiu i ha instat els partits que obtenguin representació després de les eleccions a seure's a negociar.

Així s'ha expressat l'entitat en una nota de premsa en la qual repassa el treball realitzat des de 2015 i reconeix que «no ha aconseguit els objectius» marcats. En particular, ha lamentat que la legislatura finalitza «sense la possibilitat de tenir una Llei Educativa pròpia de les Balears» basada en el document del pacte que varen presentar i en el document posterior aprovat pel Consell Escolar.

Per això, han parlat de «fracàs polític» en aquesta matèria «per no haver completat un treball que tenia ja un llarg recorregut de desplegament i el suport d'una majoria social i educativa majoritària», i han admès que el seu «optimisme» inicial s'ha anat esvaint.

En aquesta situació, Illes per un Pacte ha volgut tornar a insistir «que no hi haurà avanços significatius sense un pacte» i per això s'ha posat a disposició de les forces polítiques en el necessari per aconseguir aquest objectiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.