Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera es presentarà sota el nom 'MÉS per Palma-Estimam Palma'

29855
La candidatura de Noguera inclourà independents i altres partits amb les sigles 'Estimam Palma'. | MÉS per Palma

MÉS per Palma es presentarà a les properes eleccions municipals del 26 de maig sota el nom de MÉS per Palma – Estimam Palma. Així ho ha explicat aquest divendres la formació ecosobiranista en un acte a la plaça de Cort en el qual hi han intervingut l'actual
batle i candidat a la batlia, Antoni Noguera, Rafael Polonio, del Partido Socialista de Libre Federación, integrat a la candidatura ecosobiranista, i la independent Marta Serra, junt amb altres candidats independents integrats a la llista de MÉS per Palma – Estimam Palma.

«MÉS per Palma, és més que un partit, és la candidatura de l'esquerra que suma, que creix, que defensa els principis i valors de les polítiques les fan les persones i per a les persones, i per això ens hi sumam», ha assegurat durant l'acte la candidata independent i també portaveu de la Plataforma per la Democràcia, Marta Serra.

Per part seva, l'actual batle de Ciutat ha explicat que el pròxim 26 de maig a tots els col·legis electorals, «la papereta de MÉS posarà MÉS per Palma- Estimam Palma, aglutinant el màxim de persones per construir la Palma dels pròxims 20 anys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.