Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acull aquest dissabte la Fira de l'Oli de Mallorca

29853
Imatge del cartell promocional de la Fira de l'Oli. | Ajuntament de Palma

La plaça del Banc de l'Oli de Palma acollirà aquest dissabte, entre 10.00 i 19.00 hores, la Fira de l'Oli de Mallorca, una celebració organitzada pel consell regulador de la Denominació d'Origen (DO) Oli de Mallorca i els comerciants del Banc de l'Oli, en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma, el Consell i el Govern.

Cort ha detallat que, a més d'un mercat ambulant dedicat a l'«oli d'oliva verge extra de qualitat produït a Mallorca», l'esdeveniment comptarà amb altres productes locals i artesania relacionada amb l'olivera.

En concret, els establiments de restauració de la plaça oferiran tapes elaborades amb l'oli de l'illa i els petits de la família podran participar en la creació d'un mural amb «referències a l'antic ús de la plaça com a centre de comercialització de l'oli de Mallorca». Així mateix, a les 12.30 hi haurà música a càrrec del grup Monkey Doo.

D'altra banda, el Consistori ha informat que els establiments que participen en l'esdeveniment són Can Sion Pesca Esportiva, la perruqueria Barbers Club, el supermercat CoAliment, la cafeteria Petrucci, el bar Déjà-vu, la tenda Moda Del Món i els restaurants Calixto, s'Oli 13 i Gustar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.