Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea Sobiranista es reuneix amb ERC de Mallorca

29691
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca s'ha reunit amb l'agrupació d'ERC de Mallorca. | ASM

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i ERC de Mallorca s'han reunit aquest divendres «per a debatre distints punts d'interès de cara a les eleccions generals i autonòmiques». «Ha estat una trobada molt cordial i productiva», han assegurat.

Des de l'ASM tenien interès per a mantenir una primera presa de contacte amb els partits que tenen la seva base política a Mallorca per tal de «posar sobre la taula distints temes primordials per a l'ASM, molts d'ells també compartits amb ERC de Mallorca».

Les dues entitats han parlat sobre les eleccions, sobre les estratègies necessàries en una desitjada reedició d'un govern progressista després del 26M.

En aquesta línia, les entitats han parlat sobre «la sobirania, del dret a l'autodeterminació i per tant de l'exercici del dret a decidir, de la llengua catalana amb el seu estancament i les amenaces externes, de la necessitat de gestió d'àrees de govern més estratègiques pel creixement del sentiment nacional i d'estructures pròpies».

Per part seva, Mateu Mates 'Xurí' en nom d'ERC de Mallorca ha posat èmfasi en la necessitat de tenir sempre «coherència ideològica davant els ciutadans i davant les decisions i fets». Que de cara a la legislatura autonòmica vinent, de ben segur s'hauran de fer pactes, però que aquests «sempre han de ser pactes per a créixer políticament i socialment».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.