Setmanari d'informació local - 138 anys

Onze artistes gràfics intentaran recaptar 20.000 euros per als afectats per la torrentada de Sant Llorenç

29663

Onze artistes gràfics de les Illes han cedit la seva obra a l'exposició 'Artistes per Sant Llorenç', impulsada pel Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Sant Llorenç, amb la intenció de recaptar 20.000 euros per a les víctimes de la catàstrofe del passat mes de octubre.

En un comunicat, la institució insular ha detallat aquest divendres que els artistes, l'obra dels quals ha reunit el comissari Antoni Torres, són Guillem Nadal, Marc Jesús, Carles Guasch, Joan Costa, Mariano Mayol, Albert Pinya, Luís Maraver, Paca Florit, Rafa Forteza, Bel Fullana i José Manuel Menéndez Rojas.

En concret, les peces han estat creades expressament per a aquesta exposició, a la qual es pot accedir a l'Espai 36 de Sant Llorenç, i els artistes les han cedides gratuïtament. De cadascuna d'aquestes onze obres gràfiques s'ha fet una edició de 70 exemplars, numerats i signats pels artistes.

Entre la selecció d'artistes, la mostra inaugurada aquest dijous compta amb vuit mallorquins, dos menorquins, Florit i Jesús, i un eivissenc, Guasch. Segons el Consell, «es barregen artistes amb una consolidada trajectòria amb altres més joves» i han destacat Fullana, qui ha exposat a Nova York, i Pinya, que va ser premiat a Arco 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.