Setmanari d'informació local - 138 anys

El debat d'Atresmedia va obtenir una quota de pantalla d'un 45 % a les Balears, per davall de la mitjana

29591

El segon debat electoral, organitzat per Atresmedia la nit d'aquest dimarts va ser seguit per 9.477.000 espectadors a l'Estat espanyol, aconseguint un 48,7 % de quota de pantalla, segons dades facilitades pel grup de comunicació mitjançant Twitter. A les Balears, la quota de pantalla va ser del 45 %, una mica més de tres punts i mig per davall de la mitjana estatal.

Així, a l'Estat, el nombre d'espectadors va ser superior al registrat en el debat de RTVE, seguit per una mitjana de 8.886.000 espectadors i que va aconseguir una quota de pantalla de 42,3 per cent.

En el rànquing dels deu debats electorals més vists, el d'Atresmedia es troba en la vuitena posició, per davant del celebrat el 2015 amb Pedro Sánchez, Albert Rivera, Pablo Iglesias i Soraya Sáenz de Santamaría també en Atresmedia i el de RTVE del passat dilluns 22 d'abril.

El debat més vist en la història va ser el del febrer de 2008 entre Mariano Rajoy i José Luis Rodríguez Zapatero amb més de 13 milions d'espectadors i que va ser emès per 20 cadenes. El que va aconseguir, però, una major quota de pantalla va ser el de 1993 entre Felipe González i José María Aznar, amb el 75,3 per cent i 10,5 milions d'espectadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.