Setmanari d'informació local - 138 anys

Festa, compromís, rock i mestissatge a la presentació del nou disc de Xarxa

29519

Xarxa ha presentat el seu nou disc en un concert a sa Possessió de Palma, aquest dijous.

Un mes després de la publicació del seu nou àlbum, el grup original de Son Gotleu l'ha interpretat en directe en un concert en el que també hi varen actuar Escarràs.

Prop de 300 persones varen assistir a l'esdeveniment que va servir per donar el sus a una gira que durà xarxa a actuar a diversos punts dels Països Catalans.

La vida i el foc és un disc format per onze cançons amb les quals Xarxa ha renovat el seu compromís amb el rock i el mestissatge, explorant també per primera vegada sons d’arrel mediterrània. Amb un missatge més optimista i combatiu que mai, els mallorquins recuperen la simplicitat de les seves primeres cançons i s’acosten a temes d’actualitat, com la persecució i exili del raper Valtònyc. El disc ha comptat amb les col·laboracions d’artistes com Cesk Freixas, Joana Gomila, Frida, Clara Fiol, Vers Endins, Escarràs, Al-Mayurqa, Biel Majoral o OR.

La banda Escarràs —que acaba de publicar el single del que serà el seu primer disc— va ser l’encarregada d’obrir el concert que es va cloure amb una sessió a càrrec del PD Pakaranka.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.