Setmanari d'informació local - 138 anys

Jansky, The Prussians, Da Souza, Go Cactus i Maico actuaran al Mallorca Live PRO

29127

L'organització del mercat de música i arts escèniques Fira B! ha seleccionat les bandes Jansky, The Prussians, Da Souza, Go Cactus i Maico per a les actuacions que se celebraran dins del MLF PRO 19, les jornades professionals organitzades pel Mallorca Live Festival i que es duran a terme a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca els pròxims dies 8 i 9 de maig.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Fira B! ha seleccionat aquestes bandes d'acord a la seva «la projecció internacional». MLF PRO 19 organitza dos dies de conferències, taules rodones, concerts i trobades entre professionals que tendran lloc durant el dia.

En concret, se succeiran les xerrades i les taules rodones entorn de les qüestions més rellevants de l'actualitat de la indústria musical: des de la contractació d'artistes en els festivals de música, els reptes i el futur de la indústria musical, l'estat actual de la música electrònica, la relació entre sostenibilitat i música o l'emprenedoria de les professionals del sector.

Serà, a més, una ocasió única en la qual programadors, mànagers i artistes podran trobar-se i generar nous contactes professionals.

El MLF PRO acabarà la nit del dijous, quan l'esdeveniment es traslladarà al Novo Cafè Teatre de Santa Catalina. Allà se celebraran els concerts de les bandes seleccionades per l'organització del Mallorca Live Festival: Novio Caballo, The Wheels, Yawners i la sessió del DJ Alec Sun.

Les places per a assistir a l'esdeveniment són limitades, però la inscripció és gratuïta i es pot realitzar en la web del Mallorca Live Festival.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.