Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera contractarà personal per a reforçar el servei de regulació de vehicles

29123

El Consell de Formentera contractarà a diverses persones per a reforçar el servei de regulació de vehicles, segons ha informat aquest dijous la institució, que ha detallat que es cercarà a un tècnic de projectes que haurà de tenir un grau universitari.

Aquest càrrec realitzarà un seguiment diari del projecte de regulació d'entrada de vehicles i de la relació amb organitzacions i empreses vinculades amb la mesura. Així mateix, cercarà a una persona amb requisit de tècnic superior per a coordinar les bases de dades dels projectes, i una persona de perfil auxiliar administratiu per a col·laborar en l'agilitació de la tramitació de noves altes en el sistema.

D'altra banda, el Consell contractarà també a una persona que tengui un títol superior que acrediti ser coneixedor del món de la vela i convocarà una oferta per a un tècnic informàtic. El Consell ha avançat que les ofertes es publicaran en els pròxims dies en el Servei d'Ocupació de les Balears (SOIB) i qualsevol interessat podrà inscriure's a elles de manera telemàtica.

De cara a la temporada d'estiu, entre Setmana Santa i maig, el Consell convocarà un borsa d'auxiliars informadors per a atendre diferents espais.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.