Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA reivindica que Son Busquets ha de ser el «germen d'un nou urbanisme» a Palma

28585

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha reivindicat que Son Busquets ha de ser el «germen d'un nou urbanisme» a la ciutat de Palma.

Així ho han expressat en el col·loqui organitzat per l'entitat en el qual també han participat Joves Arquitectes de Mallorca (JAM) i l'Associació de Veïns de Cas Capiscol.

Segons han remarcat, «l'amenaça» d'una ordenació urbanística que ha estat a punt d'aprovar-se i que considerava Son Busquets «com un gran solar on no hi havia res» ha de quedar en el passat en ser una manera d'actuar «antiga, res ecològica i res respectuosa amb un patrimoni humil, però que s'ha de conservar perquè és el rastre de la història recent».

ARCA ha manifestat la seva satisfacció perquè finalment, s'estigui «prop d'evitar definitivament una destrucció colossal».

Així, ha dit que ha estat el concurs convocat per JAM, 'Explotam Son Busquets', el que «ha obert definitivament els ulls a qui té la capacitat de decidir». «Ara s'ha de materialitzar el compromís de tots els partits polítics», han afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.