Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell considerarà declarar la Marxa Lluc a Peu activitat d'interès cultural

28565

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous una moció, presentada per Ciudadanos, per la qual la institució insular es compromet a considerar que les marxes 'Lluc a Peu' -tant de Palma com de la Part Forana- siguin declarades activitats d'interès cultural, una vegada s'aprovi el reglament que regula aquesta figura.

La declaració permetria als organitzadors accelerar tots els tràmits administratius necessaris per a dur a terme les marxes. Així mateix, la ponència tècnica de Patrimoni prendrà en consideració que siguin candidates a ser declarades Festes d'Interès Cultural.

Ajudes per a entitats que conserven col·leccions patrimonials

A més, el ple ha aprovat, dins d'una altra moció de Ciudadanos, una línia d'ajudes per a entitats sense ànim de lucre que conserven i exhibeixen col·leccions amb peces variades del patrimoni mallorquí, de la qual podrà beneficiar-se el Museu d'Arts Decoratives.

Per a la portaveu de Ciudadanos en el Consell, Catalina Serra, aquests dos compromisos «permetran als mallorquins tenir la garantia de poder comptar amb dos elements importants de la seva cultura».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.