Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI participarà en la manifestació contra el judici als presos polítics a Madrid

28529

Les entitats convocants de la manifestació que tendrà lloc aquest dissabte a Madrid i que protestaran pel judici contra el procés, han assenyalat aquest dimecres que participaran representants de l'STEI Intersindical.

Segons ha informat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), a la convocatòria, a més de JxCat, ERC i la CUP, s'adhereixen des de País Basc representants d'EH Bildu, de Gure Esku Dago i d'Altsasu Gurasoak; des de Galícia membres del BNG, de la Confederació Intersindical Galega, Via Galega i la Plataforma Galícia amb Catalunya; d'Andalusia, el Sindicat Andalús de Treballadors (SAT); i des d'Aragó, Puyalón (nacionalistes aragonesos).

A més recorden que a la protesta també se sumen forces sindicals com, a part d'STEI de les Balears, IAC Catalunya, Intersindical-CSC Catalunya, Intersindical Valenciana, LAB Euskadi, ESK Euskadi, Steilas Euskadi, CUT Galícia, CUT Aragó, SAT Andalusia, FSOC Canàries, Intersindical Canària i CSI Astúries.

La manifestació transcorrerà des de la plaça de l'Emperador Carles V i avançarà pel Passeig del Prado fins a Cibeles, on hi haurà un acte polític. En ell prendran la paraula vàries de les entitats convocants, com Òmnium Cultural, l'ANC o la Coordiandora 25S, però no ho faran ni polítics ni càrrecs de les institucions, segons assenyalen fonts de l'organització a Europa Press.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.