Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera respon a Habtur: «La rebaixa de l'oferta de lloguer vacacional és una bona notícia»

28267
Antoni Noguera, batle de Palma, ha respost aquest diumenge a la patronal del Lloguer Turístic de Balears (Habtur). | dBalears/Arxiu

Antoni Noguera, batle de Palma, ha respost aquest diumenge a la patronal del Lloguer Turístic de Balears (Habtur) apuntant que «el 53% de l'oferta de lloguer vacacional que ha disminuït a Palma sempre ha estat il·legal».

Així s'ha expressat l'edil a través de les xarxes socials en resposta a la patronal després que l'entitat anunciés aquest dissabte que el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) ha admès a tràmit un recurs presentat contra la zonificació de Palma aprovada pel Consistori.

«El que òbvia intencionadament Habtur és que el 53% de l'oferta que ha disminuït sempre ha estat il·legal. Per aquest motiu la rebaixa és molt bona notícia per a la ciutat. Hem actuat d'acord a la llei, pensant en l'interès general, l'accés a l'habitatge i els veïns», ha manifestat Noguera a través del seu compte de Twitter.

Cal recordar que Habtur ha qualificat la mesura de prohibició del lloguer turístic en plurifamiliars de Palma d'«injusta, salvatge i radical» i ha afegit que ha suposat «que més del 53% de l'oferta de lloguer vacacional hagi desaparegut a Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.