Setmanari d'informació local - 138 anys

Yllanes s'acomiada del Congrés per centrar-se en la candidatura al Govern

28043

El diputat de Podem Balears en el Congrés i candidat de la formació al Govern, Juan Pedro Yllanes, s'ha acomiadat aquest dijous de la cambra baixa i ha assenyalat que ha estat un «immens honor i que a partir d'ara toca treballar dins de la Comunitat autònoma».

Durant la seva intervenció, ha assegurat que serà un treball que «serà apassionant». «Volem repetir el Govern de progrés ha millorat la vida de les persones de tota la ciutadania a les Illes», ha afegit.

Encara que la setmana que ve continuarà amb el seu treball parlamentari i continua formant part de la diputació permanent, el candidat de Podem ha fet aquest dijous la seva última intervenció des de la tribuna i ha volgut recordar a les víctimes mortals del torrent que va afectar Sant Llorenç des Cardassar, Artà, Capdepera, Manacor i Son Servera.

Ha estat durant el debat del Reial decret llei 2/2019 pel qual s'adopten mesures urgents per a pal·liar els danys causats per temporals i altres situacions catastròfiques i que el Grup Confederal Units Podem-En comú Podem-en Marea ha mostrat el seu suport.

En la seva intervenció, Yllanes ha agraït a totes les persones dels serveis de rescat «que diligentment es varen consagrar en cos i ànima a la tasca però sobretot a la gent de les Illes que es va bolcar en les tasques de neteja i desenrunament, generant un esperit de solidaritat major que les dimensions d'aquella tragèdia».

Així mateix, ha explicat que aquesta llei «ha de suposar un compromís polític d'execució de les partides de restauració ambiental, el millor element de prevenció de les catàstrofes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.