Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat: «Si Pedro Sánchez renuncia a fer política, contribueix a seguir alimentant l’ambient de tensió i crispació»

27761

El candidat de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha mostrat la seva «decepció» després que el govern espanyol hagi anunciat que renuncia al diàleg amb Catalunya.

Segons Ensenyat, «renunciar al diàleg és renunciar al principi més bàsic de la democràcia». En aquest sentit, el candidat de MÉS per Mallorca i president del Consell ha lamentat el posicionament de Pedro Sánchez, a qui ha retret la seva «incapacitat per solucionar una qüestió política des de l’àmbit polític».

Així, en paraules d’Ensenyat, «si el govern de l’Estat renuncia a fer política, contribueix a seguir alimentant l’ambient de tensió i crispació que fomenten els partits de dreta i extrema dreta». És més, Ensenyat deplora que «el PSOE no cerqui una sortida negociada i es plegui a la pressió de la dreta».

«Pedro Sánchez té l’oportunitat de demostrar que és un vertader demòcrata. La cultura del diàleg n’és la base i renunciar a ella, fins i tot abans de seure’ns a parlar, no és el camí per demostrar-ho», ha incidit Ensenyat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.