Setmanari d'informació local - 138 anys

'Valores en Baleares' ho torna a intentar: demana a 'HazteOír' que l'autobús de l'odi vengui a Mallorca

27675

L'associació 'Valores en Baleares' ha tornat a demanar aquest dimecres que l'organització 'HazteOír' «tengui en compte Mallorca a la ruta del nou bus contra el feminisme i la ideologia de gènere» i ha afirmat que l'entitat està «davant d'una persecució política i ideològica amb l'aval del PP i Ciudadanos».

En un comunicat difós aquest dimecres, l'entitat s'ha referit a la posada en marxa d'un nou autobús per part de l'associació 'HazteOír' com a «resposta» a la revocació de la declaració d'utilitat pública que l'entitat ostentava des de maig de l'any 2013.

«Si la pluralitat social, política, ideològica i religiosa és el fonament del sistema constitucional, com es pot sancionar 'HazteOír' retirant-li la declaració d'utilitat pública amb l'argument que la seva forma de pensar ha molestat alguns?», s'ha demanat Tenorio.

Cal recordar que Marlaska va defensar aquest dimarts als passadissos del Senat espanyol la retirada d'utilitat pública d''HazteOír' en recordar que «cal tenir respecte a la resta de postures ideològiques».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.