Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini per a proposar un premi o distinció d’honor del Consell de Mallorca 2019

27651

El Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell ha explicat que es vol fomentar la participació activa de la ciutadania a l’hora de decidir quines persones o entitats seran les escollides per rebre un premi Jaume II o una medalla d’honor i gratitud de l’illa de Mallorca o la distinció de fill o filla predilectes i/o adoptius.

Per a poder-ho fer s'ha d'accedir a la web www.entretothom.net i registrar-se. Un cop feta aquesta passa obligatòria, l'usuari haurà d'entrar a l'apartat de Debats. Premis i distincions d’honor, i redactar la seva proposta. També es podrà donar suport a altres candidatures donant més arguments o simplement votant-la. La quantitat i qualitat dels arguments serà decisiva a l’hora de decidir els premis.

Coincidint amb l’aniversari de la constitució del Consell de Mallorca, el 24 d’abril, la institució insular celebra l’acte institucional de lliurament d’honors i distincions. Una data significativa que el Consell commemora amb el lliurament d’aquestes distincions a persones i institucions que han treballat de valent pels valors i pel benestar de la ciutadania de Mallorca o bé han fet arribar el nom de l’illa arreu del món.

Per a que tothom que vulgui pugui participar, també es poden fer candidatures de manera presencial, fent la proposta per escrit i adreçant-la a la direcció insular de Participació Ciutadana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.