Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell asfaltarà la carretera d'Inca a Sineu

27563

El Consell de Mallorca asfaltarà la carretera d'Inca a Sineu i construirà una rotonda a Costitx, «per donar solució a una petició històrica de la ciutadania», segons la institució insular.

Es tracta d'un projecte de reforçament de l'asfalt de la carretera d'Inca a Sineu (Ma-3240) que abasta des del quilòmetre 0,7 fins al km 12,15, i de la millora de la intersecció amb la carretera de Costitx (Ma -3241). La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha explicat aquest dijous al batle de Costitx, Antoni Salas, l'estat del pla de millora.

En aquests moments, el projecte està pendent de licitació i es preveu que comenci la feina durant els pròxims mesos, amb un termini d'execució de sis mesos. El cost de l'obra serà de gairebé 1,7 milions d'euros i, en aquests moments, el projecte està en contractació i la intenció és que a partir de setembre es puguin iniciar les obres.

El projecte inclou la millora de l'encreuament de Costitx amb el tancament de la semirodona i la creació d'una rotonda central, ja que aquest punt té un índex elevat de sinistres. El cost d'aquesta actuació és d'uns 400.000 euros, inclosos en els 16 milions del projecte.

Durant les obres, i per minimitzar les possibles molèsties als usuaris d'aquesta via, es garantirà el trànsit mitjançant un pas alternatiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.