Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca reclama a Madrid una millora de la connectivitat aèria

27557

La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i el conseller insular de Mobilitat, Miquel Preto, s'han reunit aquest dijous amb el secretari d'Estat del Govern espanyol, Pedro Saura, i la secretària general de Transports, María José Rayó, per dialogar sobre la necessitat actual de millorar les connexions aèries de la Península amb Menorca.

«L'objectiu perseguit durant la reunió era posar sobre la taula la idiosincràsia de Menorca dins de l'Estat espanyol i la necessitat de comptar amb una bona connexió amb la Península, tant marítima com aèria, per al correcte desenvolupament econòmic i per al benestar social de la societat menorquina», han assenyalat des de l'administració insular a mitjançant un comunicat.

En aquesta línia, Mora ha declarat que els menorquins «mereixen poder viatjar en igualtat de condicions que la resta de ciutadans espanyols».

Durant la trobada també s'ha volgut posar de manifest que, malgrat els avenços que s'han produït en els darrers anys, algunes solucions provoquen altres problemàtiques, tal com ha remarcat la presidenta del Consell de Menorca.

En concret, s'ha exposat el cas de l'aplicació del 75 per cent del descompte de resident, que ha motivat un suposat increment de preus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.