Setmanari Sóller

134
anys

Rehabiliten la cova de Ramon Llull i l'obren al públic

Imatge del mes de març quan es va signar el conveni de col·laboració

28-01-2019

L'Aula de Gramàtica del Santuari de Cura va acollir la presentació del projecte de restauració de la cova de Ramon Llull. L'acte va comptar amb l'assistència del conseller insular de Cultura, Francesc Miralles, la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, el ministre provincial dels Franciscans, Jaume Puigserver, la batlessa d'Algaida, Maria Antònia Mulet i l'historiador, Pere Fullana.

El procés de restauració el du a terme la brigada de Patrimoni del Consell amb la col·laboració del programa visibles del SOIB i ja ha realitzat el condicionament i neteja del camí d'accés a la cova; ha instal·lat un pany a la barrera per a controlar l'accés a l'espai i s'està netejant de vegetació l'entorn de la cova alhora que es recuperen les parets deteriorades.

Ja es pot veure un panell que informa, en quatre idiomes, de l'existència de la cova i de la necessitat de recollir les claus per a accedir a la recepció a l'hostatgeria o al restaurant. Els visitants han d'entendre que la visita a la cova és gratuïta però s'han de comprometre a tornar la clau i al fet que durant la visita es respectarà tant la cova com el seu entorn.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris