Setmanari d'informació local - 138 anys

Com aconseguir una bellesa integral

27397

El cànon de bellesa implica certes característiques físiques a les quals la societat i la cultura en general considera com a boniques, atractives i desitjables. Les proporcions adequades i l'harmonia són unes de les pautes de bellesa més generalitzades on s'inclouen els trets facials, el tipus de cabell i el seu color, la configuració corporal, i a on influeixen l'alçada i el pes, així com l'harmonia entre les diferents parts de l'anatomia.

Encara que la bellesa espiritual o interna existeix per a molts, la bellesa física continua imposant-se sobre les altres consideracions i està prenent altres rumbs respecte a diferents cultures o races.

Realçar la bellesa amb una cirurgia estètica

La bellesa femenina pot realçar-se si es desitja completar o disminuir algun atribut físic, o en cas de malformacions o accidents lleus que necessiten reconstrucció. Si es tracta d'aconseguir una clínica d'intervencions estètiques, cal optar per una de las mejores clinicas de cirugia estetica a Madrid, com la clínica Granado Tiagonce, un centre especialitzat en tractaments de bellesa i estètica, on el Dr. Granado dirigeix un excel·lent equip de professionals en la matèria.

Aquests experts s'encarreguen d'operacions de cirurgia de mames, facials, cirurgia corporal i estètica oncològica de la més alta qualitat i professionalisme.

La mamoplastia d'augment és una de les més sol·licitades i es realitza mitjançant pròtesis de gel cohesiu de silicona, a causa de la falta de desenvolupament mamari o hipertròfies. També es fan aquest tipus d'intervencions utilitzant el greix propi, eliminant la possibilitat de rebutjos o infeccions.

Especialitats i tractaments estètics

Quan una dona desitja un tractament estètic sense cirurgia, procediments per a la cura del cos o programes i plans de nutrició, la millor i més especialitzada de las clinicas cirugia plastica Madrid és la que dirigeix el Dr. Granado Tiagonce, donat suport per un excel·lent equip de cirurgians plàstics que s'encarreguen de les intervencions i altres tractaments. Entre aquests destaca la Teràpia Led, un extraordinari tractament facial sense cirurgia (no invasiu), aplicada amb una màscara de disseny ergonòmic amb multifunció per a coll i cara, amb tecnologia Low-Power Led i transmesa amb corrent galvànic.

S'empra en alteracions com l'acne, fotoenvelliment o cuperosis i actua de manera directa per a reduir pigmentacions, arrugues, enrogiments o porus infectats. S'utilitza després de les infiltracions de botox, per a millorar-les i aconseguir que durin més temps.

La clínica compta amb servei mèdic de nutrició, amb dietes personalitzades i revisió mèdica especialitzada de la conformació corporal del pacient.

Noves tonalitats atreuen les mirades

Per a atreure totes les mirades amb un nou color de cabell les millors recomanacions sobre l'aplicació de les cremes per a coloració permanent o tints per al cabell de Mercadona es troben en Opiniones.club. Aquesta crema pot ser aplicada en la comoditat de la llar o en una perruqueria o saló de bellesa i depenent de la qualitat del tint aplicat, el color pot durar menys o més temps en el cabell.

S'utilitzen per a canviar el color o la tonalitat i per a ocultar els cabells blancs que lleven lluminositat i fan aparentar més edat.

El recomanable és aplicar-ho sobre un floc que estigui ocult, per a verificar si el to de color és el desitjat. Alguns consideren que el millor color és el que té dues tonalitats més baixes del to original i és important tenir molt en consideració el color de la pell, perquè el resultat es tradueixi en una imatge impecable i perfecta.

Ells també han de veure's bé

Els talls de cabell masculins que marquen tendència des de l'any passat i continuen en 2019 són corts amb part del cabell rasurat i en degradacions que passen des del rapat total fins al cabell abundant. Per a adquirir una afeitadorade cap de primera qualitat, les millors són estas de aquí, on hi ha una comparativa de les diverses opcions i les seves prestacions.

Hi ha certes consideracions a tenir en compte: si l'empunyadura és de goma, perquè influeix en el control de l'eina, si s'ajusta bé a la mà, la durada de la bateria o si fa molt soroll i és ràpida per a fer un tall en poc temps.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.