Setmanari Sóller

134
anys

Jaume Font presenta la seva candidatura per encapçalar la llista d'El Pi

27237

18-01-2019

El president d'El Pi (Proposta per les Illes), Jaume Font, ha presentat aquest divendres la seva candidatura per ser el cap de llista de la formació a les pròximes eleccions autonòmiques amb un disc dels seus «grans èxits». Es tracta del resum dels seus 18 intervencions de l'ideari del Pi. La portada del disc està inspirada en la dels grans èxits de Bruce Springsteen.

El també portaveu del Grup Parlamentari d'El Pi ha lliurat aquest matí els avals necessaris per formalitzar la candidatura i ha afirmat que vol ser el número 1 de la llista al Parlament perquè «ha arribat el moment d'El Pi a unes eleccions».

Font, que ha presentat la seva candidatura acompanyat de desenes de companys i simpatitzants de la formació, ha assegurat que «els pròxims comicis autonòmics i municipals seran la consolidació definitiva del projecte polític d'El Pi» i que el que ha passat aquesta setmana amb els Pressuposts de l’Estat per 2019 és la prova de què, més que mai, «la Comunitat necessita un partit de les illes fort i sense dependències de Madrid que defensi, únicament, els interessos dels ciutadans de les Balears».

Jaume Font també ha agraït les mostres de suport dels companys i simpatitzants d'El Pi a la seva candidatura que, ha afirmat, ve avalada per la tasca feta al Parlament aquests darrers 4 anys.

Fins al pròxim 28 de gener està obert el procés perquè els afiliats d'El Pi que ho desitgin i tenguin l’aval mínim del 5% del cens de la formació a Mallorca puguin presentar la seva candidatura per ser elegits cap de llista de la formació en les autonòmiques del pròxim mes de maig. Si tancat aquest procés només hi ha un candidat, serà ratificat oficialment pel Consell General d'El Pi a principis de febrer. Si hi ha més d’un candidat, s’obrirà un procés de primàries i els afiliats podran escollir quina serà la persona que finalment encapçalarà la llista al Parlament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris