Setmanari Sóller

134
anys

Prop de 190 obres opten diumenge als 'Premis Ciutat de Palma'

27233

18-01-2019

Un total de 187 obres opten diumenge que ve als Premis Ciutat de Palma en una gala que «donarà veu» a personatges històrics del segle XX, que representaran en el Teatre Principal «la transformació de la ciutat i de la cultura».

L'Ajuntament de Palma ha detallat que la posada en escena de la cerimònia recaurà en un equip multidisciplinari dirigit per Marga López amb guió de Sergi Baos i versions musicals de l'època a càrrec de Morgana Jazz.

Per part seva, els actors Miquel Àngel Torrens, Clara Ingold i Joan Manel Vadell es posaran en la pell de personatges com l'arquitecte Gaspar Bennàssar, el poeta Jorge Luis Borges, el baix mallorquí Francisco Uetam o la intèrpret i compositora Matilde Escalas.

Cort ha detallat que enguany es concediran un total de 88.000 euros en les modalitats d'obres literàries, còmic, arts visuals, música, recerca, audiovisuals i arts escèniques. La gala de lliurament dels Premis Ciutat de Palma tendrà lloc aquest diumenge a partir de les 19.00 hores en el Teatre Principal de Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris