Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop de 190 obres opten diumenge als 'Premis Ciutat de Palma'

27233

Un total de 187 obres opten diumenge que ve als Premis Ciutat de Palma en una gala que «donarà veu» a personatges històrics del segle XX, que representaran en el Teatre Principal «la transformació de la ciutat i de la cultura».

L'Ajuntament de Palma ha detallat que la posada en escena de la cerimònia recaurà en un equip multidisciplinari dirigit per Marga López amb guió de Sergi Baos i versions musicals de l'època a càrrec de Morgana Jazz.

Per part seva, els actors Miquel Àngel Torrens, Clara Ingold i Joan Manel Vadell es posaran en la pell de personatges com l'arquitecte Gaspar Bennàssar, el poeta Jorge Luis Borges, el baix mallorquí Francisco Uetam o la intèrpret i compositora Matilde Escalas.

Cort ha detallat que enguany es concediran un total de 88.000 euros en les modalitats d'obres literàries, còmic, arts visuals, música, recerca, audiovisuals i arts escèniques. La gala de lliurament dels Premis Ciutat de Palma tendrà lloc aquest diumenge a partir de les 19.00 hores en el Teatre Principal de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.