Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort acorda amb Aliança Mar Blava treballar per a «frenar les prospeccions»

27011

L'Ajuntament de Palma ha reafirmat amb Aliança Mar Blava el compromís de treballar conjuntament per a «frenar les prospeccions al Mediterrani» mitjançant una reunió entre el batle de Palma, Antoni Noguera, la regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, i representants d'Aliança.

Segons ha informat Cort, s'han reunit amb Verónica Núñez i Flor Dell'Agnolo com a representants Aliança i han compartit «les línies de treball conjuntes per a avançar en el canvi de model energètic».

Els representants municipals han elogiat el treball de l'Aliança perquè «aglutina diferents actors socials, empresarials i institucionals» amb l'objectiu comú d'aconseguir unes «Illes més sostenibles».

L'Aliança Mar Blava ha recordat, per part seva, que l'actual línia de treball se centra en «l'anàlisi de la contaminació de l'aire que suposa el transport marítim». En aquest sentit, Noguera i Truyol s'han compromès a reunir-se amb Autoritat Portuària i l'organització per a compartir «aquesta preocupació» i plantejar un possible sistema de control i limitació de la contaminació de l'aire al Mediterrani.

«Podem dir que les Illes són un espai sensible al canvi climàtic, que ja tenim els efectes del canvi climàtic avui dia i que és una prioritat d'aquest equip de govern treballar cooperativament amb tothom en aquest sentit», ha asseverat Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.