Setmanari Sóller

134
anys

La intenció de vot de Vox a les Balears, la més baixa de l'Estat

26901

04-01-2019

Segons les dades del darrer baròmetre del CIS de 2018, que s'ha fet públic aquest divendres, la intenció de vot al partit d'extrema dreta Vox a les Balears són les més baixes de tot l'Estat. També a Euskadi i Extremadura la incidència de la formació 'ultra' és insignificant.

Segons el baròmetre de desembre, les ciutats nord-africanes de Ceuta i Melilla serien, de llarg, els indrets on Vox aplegaria més suport, amb un 20 per cent. A distància seguirien Castella-la Manxa (7,5 per cent) i Cantàbria i La Rioja (5 per cent).

Encara amb suports destacats, se situarien comunitats molt poblades i amb més escons en joc, com ara Andalusia (4,6 per cent) -on el 2 de desembre Vox va obtenir representació parlamentària per primera vegada-, Madrid (4 per cent) i el País Valencià (3,9 per cent).

Aragó i Múrcia (1,2 per cent), Galícia (1 per cent) i Catalunya (0,9 per cent) són els territoris on Vox obtindria menys vots. A Balears, Euskadi i Extremadura la intenció de vot de Vox és imperceptible, tal i com es pot veure en el gràfic elaborat per TV3 que reproduïm.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris