Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort lliurarà 50 vals de 150 euros d’El Corte Inglés a infants amb necessitats

26889

L’Ajuntament de Palma, mitjançant de les àrees de Benestar i Drets Socials i Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, ha acordat amb El Corte Inglés destinar un total de 7.500 euros distribuïts en 50 vals de 150 euros a complementar els ajuts per a les famílies amb infants amb més necessitats de Palma.

Des de l’àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma agraeixen la «tasca social d'El Corte Inglés que és un dels col·laboradors tradicionals de l’Ajuntament». Així, s’ha destinat a aquests vals la quantia que aquesta empresa aportava mitjançant patrocini a l’àrea de Participació Ciutadana per contribuir a l’organització de les festes de Nadal, Cavalcada de Reis i Sant Sebastià.

«La responsabilitat social de les empreses contribueix a millorar les festes de Palma i estam especialment satisfets amb aquesta formula nova perquè fa que el patrocini tingui una vessant social i contribueixi a fer de Palma una ciutat d’igualtat d’oportunitats», ha dit la regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade. La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha manifestat «satisfacció per aquesta contribució solidària». «Les targetes es repartiran al llarg de tot el mes de gener i des de l’àrea es farà un seguiment amb l’objectiu que es destinin a material escolar, roba o material esportiu», ha explicat. A més d’aquests vals, El Corte Inglés col·labora aquests dies amb la Cavalcada de Reis aportant 3500 quilos de caramels.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.