Setmanari d'informació local - 138 anys

Una família mallorquina lloga una habitació a una persona refugiada a través de Refugees Welcome

26867

Una família mallorquina ha llogat una habitació a una persona refugiada gràcies a l'associació Refugees Welcome Balears. Segons han assenyalat fonts de la manteixa associació, la persona que oferia l'habitació es va posar en contacte amb ells, la qual cosa va donar lloc a una entrevista en la qual es varen detallar les preferències a l'hora de cercar candidats.

D'aquesta manera, la família va especificar el rang d'edat que preferien, així com el sexe de la persona i un altre tipus de preferències relacionades amb la convivència. A continuació, Refugees Welcome Balears va cercar en la seva base de dades, persones refugiades que complissin amb aquestes demandes i varen trobar una persona que, segons han assenyalat, «encaixava amb les característiques demandades per la família».

Contracte de lloguer
D'aquesta manera, la família i la persona seleccionada varen mantenir dues entrevistes, a les quals també varen assistir representants de Refugees Welcome Balears, i varen decidir signar un contracte de lloguer amb una durada inicial de sis mesos, el qual permetrà a aquesta persona rebre l'ajuda corresponent per part de l'Estat.

Una vegada hagin passat aquests sis mesos, el contracte de lloguer es podrà renovar en funció de si lapersona refugiada està treballant, ha resolt la seva situació referent a la legalitat o la convivència amb la família ha anat bé. «És la voluntat de dos adults que decideixen continuar convivint», han explicat.

Finalment, han assegurat que actualment hi ha més famílies disposades a llogar una habitació a persones refugiades, així com refugiats que envien sol·licituds a Refugees Welcome Balears per a contactar amb les famílies interessades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.